Spotify har fjernet den beste funksjonen! Hvorfor?

En av de beste funksjonene i Spotify er blitt fjernet. På noen enheter finnes den fortsatt, mens på andre er den helt borte. En genial funksjon fjernes! Hvorfor?

Les også: Nyttige Spotify-tips

Spotify Radio fjernes

Spotify Radio er en funksjon som sorterer musikk i forskjellige kategorier. Tidligere hadde du radio-stasjoner for bestemt artist, for en bestemt musikksjanger eller fra et bestemt tiår, for eksempel musikk fra 60-tallet. Fantastisk funksjon som gjorde det morsomt å bruke Spotify.

Når er denne funksjonen mer eller mindre fjernet. Det kommer litt an på hvilken enhet du bruker. I PC-versjonen er det kun rester av funksjonen igjen (tiårene er borte). Vi installerte appen på nytt, fordi vi trodde dette måtte være feil, men det hjalp ikke. I Android-versjonen er den helt borte. I iPad-versjonen derimot er funksjonen ikke slettet. Det ser ut som Spotify har tenkt å fase ut radio-funksjonen.

Brukerne reagerer

Det store spørsmålet er hvorfor en såpass nyttig funksjon er blitt fjernet? Det rarer er jo at menyvalget radio er fortsatt på plass, men innholdet er kraftig redusert eller fjernet helt.

På diskusjonsforumet community.spotify.com er det mange brukere som reagerer på dette. Hvis du googler denne saken finner du flere reaksjoner.

Hva mener du?

Hva synes du om dette? Har du en annen erfaring? Pleide du å bruke radio-funksjonen i Spotify? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *