SF Anytime overrasker med bra filmutvalg

Det finnes etter hvert et meget stort utvalg av tjenester som kan brukes til å se på filmer på nettet.

Les også: Filmstrømmetjenester på nett

SF Anytime overrasker med et godt utvalg av både populære filmen, men også ganske mange klassikere.

Tilgjengelig i Norge

SF Anytime.com er en filmstrømmetjeneste som eies av selskapet Bonnier som har en base i Sverige, men tjenesten er tikgjengelig i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

SF Anytime tilbyr kjøp og leie av film på nett og er tilgjengelige via din PC/Mac, nettbrett (Samsung android), Smart TV (Samsung, LG og Panasonic) og også på Set Top Box hos operatører som Canal Digital, Riks TV og T-We.

Dette er ikke abonnementtjeneste. Du kan leie eller kjøpe filmer, episoder eller hele sesonger av en TV-serie.
Leiefilmer koster fra 19 NOK, kjøpefilmer fra 79 NOK og episoder fra 9 NOK per episode. Visning av filmer kan kjøpes med såkalte verdikoder – les mer på sfanytime.com.

Nettsiden til SF Anytime er veldig oversiktlig. På midten ser du en oversikt over filmer i utvalgte kategorier. På venstre siden kan du bla i menyer som topplister, nyheter, kommende, filmer, TV-serier, temaer, barn og mine filmer. I tillegg har du en søkefunksjon øverst.

Hvordan er filmutvalget?

SF Anytime har et godt utvalg av filmer. Du finner mange populære toppfilmer her, men også klassikere. Vi brukte søkefunksjonen for å sjekke filmutvalget – husk at du må klikke på «VIS MER» for å se flere filmer i et søkeresultat.

Vi fikk følgende resulatet (antall filmer): Scorsese (17), Woody Allen (29). Chaplin (11), Tarantino (9), Sergio Leone (4), Fellini (4), Hitchcock (11), Kubrick (10).

Mer informasjon

Du finner mer informasjon om SF Anytime på sfanytime.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *