Her kan du leie toppfilmer på nett

Det finnes etter hvert et ganske stort utvalg av tjenester på nettet som gjør det mulig å se filmer når det passer for deg. Plejmo er ett av disse alternativene og det er på mange måter en positiv overraskelse for filminteresserte.

Les også: Filmstrømmetjenester
Plejmo

Plejmo.com er en strømmetjeneste for film. Du kan velge å streame eller laste ned filmene. Du kan velge blant 5000 filmer. Du kan registrere deg og leie (prisen varierer fra 3 til 49 kroner) eller kjøpe (159 kroner) enkelte filmer.

Noen gratistilbud

Hver uke tilbyr denne tjenesten og sponsorene et lite utvalg filmer du kan se helt gratis- du finner en oversikt på plejmo.com.

Slik finner du en film

Du finner menyen til venstre på nettsiden og her kan du blant annet bla i topplister, sjangere, samlinger, kommende filmer og alle filmer. Søkefunksjonen er grei nok. Den gir deg forslag om filmer allerede når du begynner å skrive i søkefeltet.

Utvalget overrasker

Antall filmer er ikke like stort som på Netflix, men vi fikk en del positive overraskelser som ikke finnes på Netflix. Vi søker på Woody Allen og får 13 treff. Scorsese ga 10 treff. Hitchcock derimot ga kun Psycho. For filminteresserte fant vi likevel dokumentaren Hitchcock/Truffaut, så her kan du faktisk finne perler.

Sjekk utvalget først og betal når du finner en film

En av fordelene med Plejmo er at du kan starte med å finne en interessant film og du trenger ikke å betale før du har funnet en film du har lyst å se. Registreringen er med andre or gratis.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *