PetaPixel: Test av nettlagring

Nettstedet petapixel.com har testet nettskytjenester for fotografer og kåret en vinner.

Les også: Nettskylagring

Vinneren

Denne testen konkluderer med at DropBox er den beste nettskytjenesten. DropBox tilbyr 2 GB gratis og tilbyr mer plass (2 TB) for 19,99 USD (180 NOK) per måned, ifølg petapixel.com. Den store fordelen med DropBox er brukervennligheten – du får DropBox integrert i filutforsker i Windows og kan bare klikke og dra bilder.

Petapixel.com nevner også Google Photos, men denne tjenesten slutter å tilby ubegrenset lagringsplass fra 21. juni 2021.

Box er den beste gratistjenesten – du får 10 GB lagringsplass. Box tilbyr også integrering med filutforsker i Windows.

Petapixler nevner følgende tjenester som gode alternativer: OnDrive og Adobe Creative Cloud. OneDrive har den fordelene at den er integrert i Windows 10. Du får 5 GB gratis lagringsplass og får 1 TB med Microsoft 365. Adobe Creative Cloud tilbyr 20 GB med et abonnement.

Konklusjon

Petapixel valg av tjenester er interessant, men denne testen virker ikke omfattende. Den nevner for eksempel ikke JottaCloud eller BackBlaze. Prisen for ubegrenset lagringsplass hos JottaCloud er 69 NOK per måned og er kanskje den beste nettlagringstjenesten du får i dag.

Hva mener du?

Hva mener du er den beste tjenesten for nettskylagring? Legg gjerne igjen en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

Kilde: petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *