PCmover flytter filene dine til ny PC

pcmover

Skal du ta i bruk en ny PC, og overføre all data fra en gammel PC til den nye, har du flere valg.

Les også: Guide for deg som skal ta i bruk ny PC

Du kan ta sikkerhetskopi av alle filer og mapper, og kopiere dette til den nye PC-en. Et annet alternativ er å bruke programvare som gjør jobben på en mer eller mindre systematisk måte.

PCmover overfører data fra PC til PC
Selskapet Laplink tilbyr programvare som gjøre det mulig å overføre data fra en gammel PC til en ny PC. Det som kan overføres er både filer, mapper, innstillinger og brukerprofiler. Laplink tilbyr programvare i ulike prisklasser, du finner en oversikt på nettstedet laplink.com.

Overføring av filer og innstillinger

Microsoft har en avtale med selskapet Laplink som gjør at du får PCmover Express for 14,85 USD (122 kroner) – les mer om tilbudet på microsoft.com. Tilbudet gjelder til 31. august 2018. Du finner PCmover Express på laplink.com – det koster i utgangspunktet 29,95 USD (245 kroner), men du kan få pengene tilbake innen 30 dager.

Du laster ned og installerer programvaren på begge PC-ene. Du startet med å installere på den gamle PC-en, velger hvilke filer, innstillinger og brukerprofiler som du ønsker at programmet skal overføre. Deretter installerer du PCmover Express på den gamle PC-en og følger instruksjonene. Selve overføringen skjer via trådløst nettverk eller en nettverkskabel.

You may also like...

2 Responses

  1. Ole Arve Wisløff sier:

    Jeg har PC mover express på min gamle Windoes 7, med gyldig lisens! Må jeg kjøpe en lisense til til min Windows 10 PC. Det virker urimelig, siden jeg allerede har betalt for den jeg har. Jeg får ikke overført noe som helst. Er det noen steder der man kan nedlaste til min windows 10 PC uten å betale en gang til? Hvis jeg får nedlastet til min windows 10 PC, kan jeg bruke eksisterene lisense nøkkel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.