Gratisapp som gjør det mulig å spille med andre

Har du lyst å spille med andre brukere via internett? Parsec er en gratis app du kan laste ned og spille med hvem som helst på nettet.

Les også: Gratis spill for alle

Strømmer spill på nettet

Med Parsec kan du strømme ditt eget spill fra din egen datamaskin til andre nettbrukere og dermed kan dere spille sammen over nettet. Du kan også finne spill som andre brukere strømmer fra sin datamaskin.

Utviklerne mener selv at appen er bygget opp på en slik måte at det skal la seg gjøre uten nevneverdig forsinkelse mellom flere spillere i ulike deler av verden.

Denne appen virker på den måten at du oppretter gaming party og strømmer deretter et spill. Dine venner kan så være med på det samme spillet. Dette skal fungere med nesten et hvilket som helst spill.

Det å opprette et gaming party er veldig enkelt – du oppgir bare navnet på spillet og dette kan oppdages av andre via funksjonen party finder. Når et party er opprettet kan du dele lenken til spillet med dine venner og dermed kan spillet starte. Et party starter automatisk hvis du allerede har registrert noen venner i appen.

Spille med andre

Du kan også spille i gaming party som allerede er opprettet. Da klikker på Join-knappen i ett av spille du finner i Parsec-vinduet.

Last ned

Du finner Parsec på parsecgaming.com. Denne appen krever registrering under installasjon.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *