Kameraet som tåler det meste

Olympus hadde stor suksess med kameraet Tough TG-5 i fjor og nå kommer oppfølgeren. Tøffere kamera skal du lete lenge etter. Det perfekte kameraet på stranda til sommeren!?

Les også: Kamera-porten

Olympus Tough TG-6

Nå er Olympus Tough TG-6 lansert og den er laget for deg som liker å ta bilder utendørs med mye vær og som liker å dykke med kamera. Dette kameraet kan ta bilder under vann til 15 meters dyp, det takler støv og det takler at du mister det på bakken. Videre takler det 10 minusgrader og glasset har beskyttelse mot dugg.

Kameraet har også Microscope Mode som gjør det enklere å ta makrobilder. Du har en mulighet til å kjøpe ekstra objektiver for kameraet. Kameraet støtter raw-filer, fokus-stabling, manuell hvitbalanse og mulighet for videoopptak.

Du finner mer informasjon om Olympus Tough TG-6 på olympus-imaging.com, og du kan se bilder som er tatt med dette kameraet på olympus-imaging.com og petapixel.com.

Prisbelønnet

Dette kameraet går til topps i en test av vanntette kameraer – les mer på dpreview.com.

Pris og tilgjengelighet

Olympus Tough TG-6 er allerede klar i norske butikker og prisen ligger på rundt 4800 NOK. Du finner beste pris på prisguiden.no og prisjakt.no.

Kilde: petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *