Last ned Nik Collection gratis mens du kan
Nik Collection har en samling av syv populære fotofiltre. Denne pakken har tidligere vært gratis, men nå går det rykter om at det lanseres en helt ny versjon av pakken og den blir ikke gratis.

Les også: Nik Collection er fortsatt gratis

Ifølge nettstedet canonrumors.com har selskapet DxO planer om å lansere den nye versjonen av Nik Collection onsdag i denne uken. Dette er en viktig oppdatering som gjør at Nik Collection fortsatt er kompatibel med de siste produktene fra Adobe.

Lekket pressemelding

En pressemelding fra selakapet DxO som egentlig skulle legges ut onsdag 6. juni 2018 skal være lekket på nettet. Det har tatt lang tid å videreutvikle og optimalisere Nik Collection, men nå skal pakken være klar, heter det i den lekkede pressemeldingen fra DxO.

Den nye Nik Collection-pakken skal være kompatibel med blant annet Adobe Lightroom Classic CC, Photoshop CC 2018 og Photoshop Elements 2017/2018.

Ikke lenger gratis

Den nye Nik Collection-pakken skal få en pris på 49,99 USD (407 kroner) frem til 1. juli 2018 og deretter 69 USD (560 kroner). Den kan lastes ned og prøves gratis i 30 dager. Dette er altså ikke bekreftet, men det er flere nettsteder som melder om det samme, inkludert photorumors.com og reddit.com.

Gratis i et par dager

Du kan fortsatt laste ned Nik Collection fra nikcollection.dxo.com, men kun i et par dager. Onsdag 6. juni lanseres den nye versjonen og den må du betale for. For ordens skyld, dersom du bestemmer deg for å fortsette å bruke gratisversjonen kan det hende at den blir ustabil sammen med Lightroom, Elemens og eventuelt andre programmer, fordi det er lenge siden den er blitt oppdatert.

Kilde: canonrumors.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *