MUBI har et bedre filmutvalg enn Netflix, men…

Det finnes utrolig mange tjenester som tilbyr streaming av filmer. MOBI er en av disse tjenestene, men den bruker et konsept som er helt annerledes enn andre filmtjenester.
Les også: Filmstrømmetjenester

MUBI.com

Du finner MUBI på mubi.com. Den koster 99 NOK per måned. Du får en gratis prøvetid på 7 dager, men du må uansett registrere deg med et kredittkort. MUBI har i utgangspunktet en ganske rotete nettside, men den er slik på grunn av det unike konseptet.

Et utvalg i 30 dager

Konseptet er at MUBI tilbyr visning av filmer i 30 dager, det vil si når MUBI legger ut en bestemt film for visning har du 30 dager på deg for å se denne bestemte filmen. Disse filmene ligger under VISER NÅ-menyen og hvis du blar nedover nettsiden ser du plakater til de aktuelle filmene.

Annerledes konsept

Vi omtalte denne tjenesten tidligere og fikk da se en imponerende liste over filmklassikere – her er det filmer som ikke finnes på filmtjenester som Netflix – her er både prisbelønte filmer og nyere filmer. Nå er denne oversikten dessverre blitt fjernet.

LIVE-menyen er stømming av en bestemt film akkurat nå, det vil si du kan se på en bestemt film via nettsiden – visningen er gratis, men du har ikke muligheten til å ta pause, fordi den ene filmen etter den andre strømmes automatisk.

VISER NÅ-valget viser altså en oversikt over filmer som er tilgjengelige akkurat nå. FEED-menyen er en presentasjon av filmer som er tilgjengelige denne strømmetjenesten. NOTEBOOK-menyen er en nyhetsside om film. Klikk på LEIEFILMER for å leie en film for et bestemt beløp (44 NOK), men utvalget imponerer ikke.

Konklusjon

MUBI er ganske annerledes enn andre filmtjenester. «Utvalget» av filmer er definitivt bedre enn på Netflix, men problemet er at det er MUBI som velger hvilke filmer som er tilgjengelige for visning i løpet av 30 dager. Det dukker opp nye filmer hver dag.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.