Matomo endelig fikset!

Vi har prøvd å finne et alternativ til Google Analytics for å se statistikk for Dataporten, og Matomo ser veldig lovende ut.

Les også: Matomo-guiden

Etter en periode med Matomo begynte det å dukke opp feilmeldinger i Matomo. Dette er feilmeldinger vi rett og slett ikke ble kvitt.

Feilmeldinger

I starten så det ut som Matomo virket, det vil si denne utvidelsen samlet inn data om besøkere, men vi ser at statistikk-detaljer mangler.

Etter en periode med Matomo begynte det å dukke opp feilmeldinger i Matomo. Dette er feilmeldinger vi rett og slett ikke ble kvitt. Vi fikk flere feilmeldinger om at arkivering ikke fungerer.

Vi har prøvd innebygd feilsøkeverktøy i Matomo og lagt inn spørsmål på support-forum til denne utvidelsen. Dette har fortsatt ikke hjulpet. Videre har vi prøvd å avinstallere Matomo for deretter å installere på nytt for å få ren installasjon, men heller ikke dette har hjulpet.

Plutselig fikset i dag!

I dag fikk vi verson 5.0 og 5.0.2 installert av Matomo og plutselig forsvant alle feilmeldingene. Dette er bekreftet med følgende melding i Matomo-vinduet:

Matomo Archiving completed successfully!

Dette er nesten ikke til å tro. Erfaringsmessig kan et være lurt å vente å se om dette er en varig fiks. Vi har nå ventet i 24 timer og det virker fortsatt!

Hva med deg?

Hvilken erfaring har du med WordPress og Matomo? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *