Startmeny for deg som ikke liker fliser
Det finnes en del alternativer for startmenyen i Windows 10 og Labrys Start Menu er helt gratis.

Les også: Startmenyen slik du vil ha den

Startmeny uten fliser

Du kan laste ned Labrys Start Menu gratis fra vtt.to/labrys – kjør programmet etter installasjon og du får da en helt ny startmenyen i Windows og denne er uten fliser.

Den nye startmenyen er todelt, på venstre siden får du en liste over apper i alfabetisk rekkefølge, og på høyresiden får du snarveier til viktige funksjoner som nedlastinger, nylig brukte mapper og innstillinger for Windows. Du kan også bytte til den gamle startmenyen via «Regular Start menu».

Du kan forresten angre på denne startmenyen ved å avinstallere programmet – søk etter kontrollpanel via søkevinduet og velg Programmer og «Avinstaller et program». Klikk på «Labrys» og deretter på «Avinstaller». Du vil få opp en melding om at Labrys kjører – da kan du klikke på startmenyen og velge «Exit» under Labrys til høyre i menyen. Deretter kan du klikke på OK for å fortsette avinstallasjonen – den gamle startmenyen skal da være tilbake uten omstart.

Konklusjon

Labrys er et fint startmeny-alternativ for deg som ikke liker fliser. Ulempen er at denne startmenyen er ikke tilgjengelig på norsk, kun engelsk.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *