Norsk selskap tilbyr ubegrenset lagringsplass
Den norske nettlagringstjenesten Jottacloud tilbyr fra før av en tjeneste som er konkurransedyktig med andre slik tilbud.

Les også: Netttlagringstjenester

Jottacloud kan også by på en tjeneste som er annerledes. Nå kan du lagre ubegrenset med bilder og video, men det spesielle er at bildene er ikke komprimerte. Den ubegrensede tjenesten er riktignok ikke gratis, men den er rimelig.

Jottacloud

  • Gratiskonto tilbyr 5 GB lagringsplass.
  • For 59 kroner per måned får du ubegrenset lagringsplass.
  • Jottacloud for bedrifter. Koster 69 NOK per måned for 1 TB lagringsplass – les mer.
  • Familie, Koster 99 NOK per måned for 5 familiemedlemmer for 5 TB lagringsplass.

Du kan registrere deg på jottacloud.com.

Jottacloud Photos

Jottacloud har utvidet sitt tilbud og lansert en tjeneste for lagring av bilder og video. Denne tjenesten er automatisk innebygd i betalingstjenestene fra Jottacloud.

Du kan blant annet opprette album for dine venner. Vennene dine kan da bidra til fotoalbumet ved å legge til sine egne bilder. Les mer om tjenesten på jottacloud.com.

Det som er spesielt med Jottacloud sitt tilbud er at bildene ikke er komprimerte, det vil si bildene er lagret i originalstørrelse og kvalitet.

Du kan laste ned Jottacloud-appen (Android og iOS) slik at bildene blir tilgjengelig på alle enheter.

Les også: Google Backup and Sync

Det kan nevnes at Google Backup and Sync tilbyr ubegrenset lagring for bilder, helt gratis. Den store forskjellen er at Google sin tjeneste komprimerer bildene automatisk, det vil si bilder som er over en viss størrelse. Du kan velge at bildene ikke komprimeres, men da er tjenesten ikke gratis.

Last ned

Jottacloud-appene finnes i tre utgaver: for mobilene enheter, for PC/Mac og for Apple TV. Du finner alle appene på jottacloud.com.

Kilder: jottacloud.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.