HBO Max takler ikke pågangen

HBO Max ble lansert for noen dager siden, men det viser seg at selskapet ikke takler pågangen.

Les også: HBO Max er lansert

HBO Max lurer kundene

Du kan registrere deg på hbomax.com. Bruker du HBO Nordic allerede blir du oppfordret til å klikke på «HBO Nordic-abonnent: Klikk her».

Det de ikke forteller deg på forsiden er at HBO Max har et tilbud til nye abonnenter. Du får halv pris livet ut, altså du har en mulighet til å betale 44,50 NOK per måned så lenge de velger å bruke tjenesten. Dette tilbudet skal vare til 30. november 2021.

Problemer i kø

Vi fikk feilmelding da vi skulle betale for tjenesten. Vi klarer riktignok å logge oss inn på HBO Max, og vi kunne se oversikten over filmer og serier, men vi får ikke sett noe innhold. I profilen er det slått fast at vi ikke er registrert som en abonnent. Betalingen ble jo stoppet med en feilmelding og ble derfor ikke gjennomført.

HBO Max har virkelig slått på stortrommen med lanseringen i Norge. Selskapet hadde blant annet i går et stort reklameshow i Oslo-sentrum pluss reklame på TV og andre steder. Problemet er bare at de takler ikke pågangen.

Vi har sendt en e-post til kundeservice, men har fortsatt ikke fått svar. Vi venter spent å se om HBO Max har fungerende kundeservice i Norge.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *