Dette er vår PDF-favoritt
Det finnes ganske mange PDF-lesere som kan lastes ned gratis og de fleste nettlesere har også denne funksjonen innebygd. Vår favoritt når det gjelder gratis PDF-lesere har lenge vært Foxit Reader og nå lanseres den i en ny versjon.

Les også: Programvare-porten

Foxit Reader 9.2

Foxit Reader 9.2 er nå klar for nedlasting og denne gangen får PDF-leseren støtte for såkalt Job Access with Speech (JAWS) – det er en teknologi som gjør det mulig for blinde og svaksynte å lese PDF-dokumenter – les mer på wikipedia.org.

Videre kan Foxit Reader nå lagre og eksportere markup-informasjon i en CSV fil. Foxit Reader kan nå brukes til å validere digitale signaturer og konfigurere ID-filer som kan brukes til å signere PDF-filer. Du finner detaljene på foxitsoftware.com.

Last ned

Bruker du allerede Foxit Reader kan du oppdatere via menyvalget Help og Check for updates. Virker ikke det kan den nyeste versjonen lastes ned fra foxitsoftware.com/pdf-reader. Vær oppmerksom på at du får et tilbud (under installasjonen) om å installere prøveversjon av Foxit PhantomPDF. Du må aktivt velge bort dette hvis ikke du ønsker å installere dette ekstraprogrammet på PC-en din. Vi anbefaler at du velger bort dette, fordi det fører gjerne til misforståelser og konflikter når du bruker Foxit Reader som en PDF-leser.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *