Stor oppdatering for vår favoritt PDF-leser

Det finnes ganske mange PDF-lesere som kan lastes ned gratis og de fleste nettlesere har også denne funksjonen innebygd. Vår favoritt når det gjelder gratis PDF-lesere har lenge vært Foxit Reader og nå lanseres den i en ny versjon.

Les også: Programvare-porten

Foxit Reader 10

Foxit Reader 10 er nå klar for nedlasting og det dreier seg om en stor oppdatering. Blant nyhetene er en mulighet for å fylle ut skjemaer med tekst, symboler og signatur.

Videre er søkefunksjonen blitt forbedret. Den nye versjonen har også støtte for høyoppløselige skjermer. Du finner detaljene på foxitsoftware.com.

Last ned

Den nyeste versjonen av Foxit Reader kan lastes ned fra foxitsoftware.com/pdf-reader. Du får en mulighet til å velge norsk (Norwegian) versjon via ett av vinduene før du laste ned installasjonsfilen.

Vær oppmerksom på at du får et tilbud (under installasjonen) om å installere prøveversjon av Foxit PhantomPDF. Du må aktivt velge bort dette hvis ikke du ønsker å installere dette ekstraprogrammet på PC-en din. Vi anbefaler at du velger bort dette, fordi det fører gjerne til misforståelser og konflikter når du bruker Foxit Reader som en PDF-leser.

Kilder: foxitsoftware.com, betanews.com

You may also like...

1 Response

  1. Mathiesen sier:

    Hei Dere denne artikkel kan Dere bare bruke – jeg lastet ned programmet for 2 dage siden dgjerne denne. var
    lett og bruke – en flott å anbefaler denne gjerne til andre også.
    En fornøyt Bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.