Vår favoritt PDF-leser får stor oppdatering

Det finnes ganske mange PDF-lesere som kan lastes ned gratis og de fleste nettlesere har også denne funksjonen innebygd. Vår favoritt når det gjelder gratis PDF-lesere har lenge vært Foxit Reader og nå lanseres den i en ny versjon.

Les også: Programvare-porten

Foxit Reader 12

Foxit Reader 12 er nå klar for nedlasting og det dreier seg om en stor oppdatering. Programmet har fått helt nytt grensesnitt. Foxit PDF Reader, som programmet nå heter, har også fått bedre støtte for lesing og kommentering. Videre har programmet fått støtte for visning av dokumenter side ved side for sammenligning.

Last ned

Den nyeste versjonen av Foxit Reader kan lastes ned fra foxitsoftware.com/pdf-reader. Du får en mulighet til å velge norsk (Norwegian) versjon via ett av vinduene før du laste ned installasjonsfilen.

Viktig: Du får et tilbud (under installasjonen) om å installere prøveversjon av Foxit PhantomPDF. Du må aktivt velge bort dette hvis ikke du ønsker å installere dette ekstraprogrammet på PC-en din. Vi anbefaler at du velger bort dette, fordi det fører gjerne til misforståelser og konflikter å ha både Foxit Reader og Foxit PhantomPDF installert på den samme PC-en – vi snakker av erfaring.

Kilde: foxit.com

You may also like...

1 Response

  1. Mathiesen sier:

    Hei Dere denne artikkel kan Dere bare bruke – jeg lastet ned programmet for 2 dage siden dgjerne denne. var
    lett og bruke – en flott å anbefaler denne gjerne til andre også.
    En fornøyt Bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *