Noen som husker Ello?

Kanskje ingen av dere som kjenner til Ello?

Les også: Hva er Ello?

Ello er et nettsted for fotografer som ønsker å dele sine bilder.

Hva er Ello?

Ello er en tjeneste som var det helt store for 10 år siden – «alle» hadde lyst å prøve, men det tok ikke lang tid før interessen stupte. I begynnelsen av 2023 var Ello fortsatt oppe, men nå ser det ut til å være slutt.

I starten var Ello en tjeneste for alle – den var faktisk ment å kunne konkurrere med Facebook. I dag er den rettet mot kunstnere, og da spesielt fotografer.

Nedlagt?

Nå kan det virke som nettstedet er nedlagt. I hvert fall får vi en feilmelding hver gang vi prøver å besøke nettstedet. Slik har det vært i flere måneder.

Det er litt merkelig at de som drev denne tjenesten ikke har varslet brukerne om dette. Egentlig ganske dårlig gjort mot fotografer som har delt masse bilder – plutselig er alt borte. Det er også begenset med informasjon på nettet om en eventuell nedleggelse. På reddit.com er det antydet at eierne har gått konkurs. På reddit.com er det en annen tråd om denne saken. Alle er like overrasket og forbannet over eieren av nettstedet – å legge ned et populært sted uten å varsle brukerne.

wikipedia.org står at Ello ble kjøpt opp av selskapet Talenthouse i 2018, men at i juni 2023 ble nettstedet plutselig nedlagt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *