Classic Cinema – gratis filmklassikere


Utvalget av tjenester som strømmer filmer på nettet er blitt ganske stort etter hvert. De fleste av tjenestene som tilbyr kvalitet må du betale for, men liker du gamle filmer finnes det mange tjenester som du ikke trenger å betale for.

Les også: Filmstrømmetjenester

Vi har tidligere omtalt tubitv.com som tilbyr visning av B-filmer uten at du trenger å betale og uten at du trenger å registrere deg. Classic Cinema Online er et alternativ.

Classic Cinema Online

Classiccinemaonline.com er en tjeneste som fokuserer på gamle klassikere. Denne tjenesten er reklamefinansiert, men filmene er rett og slett lenker til andre nettsider som YouTube.com eller dailymotion.com. Det betyr at Classic Cinema Online er en samling av filmstrømmer som tilbys på andre nettsteder. Derfor får du ulike typer kontrollknapper i selve film-vinduet og derfor er mange av filmene ikke tilgjengelige for visning i dag. Kvaliteten på filemene er gjerne ganske dårlig, men dette er jo gamle filmer så det er nesten naturlig.

Slik finner du filmer

Du får en oversikt over filmer på selve hovedsiden, altså classiccinemaonline.com, og kan klikke på view-knappen (denne knappen er plassert under hver film) for å starte visning av en film. Du kan også gå til Movie Billboards, Serials eller Silent Films øverst for å se en oversikt over filmkategorier. Du finner en søkefunksjon nederst på siden, men denne er ganske dårlig. Den beste måten å få flere filmer i oversikten er rett og slett å oppdatere nettsiden – flere filmer vil da dukke opp.

Denne nettsiden bærer preg av at den ikke har vært oppdatert på en stund og det er en del funksjoner som ikke virker. På bloggen til nettsiden innrømmer Sandi Tracey som driver nettsiden at tjenesten er kun sporadisk oppdatert.

Filmer

Dette er noen av filmene du finner på Classic Cinema Online:

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *