Slik blir Ccleaner enda bedre
Ccleaner er et populært program som kan blant annet brukes til å fjerne midlertidige filer i Windows og dermed øke ytelsen.

Les også: Ccleaner-guide

CCEnhancer er et program som utvider mulighetene i Ccleaner.

CCEnhancer utvider Ccleaner

CCEnhancer installeres ikke som et ekstra program, men brukes til å legge til nye regler i CCleaner, det vil si regler for rydding av midlertidige filer for flere programmer enn det som er innbygd i CCleaner.

CCEnhancer installeres altså ikke, men du laster ned og kjører programfilen CCEnhancer.exe – du får da opp et lite programvindu med en mulighet til å laste ned nye regler for CCleaner. CCEnhancer legger inn nye regler i filen winapp2.ini som tilhører Ccleaner – denne filen inneholder all informasjon om hvilke programmer som skal renses (fjerning av midlertidige filer).

Rydder grundigere

Du vil merke etter å ha lastet ned og kjørt CCEnhancer.exe er at listen under Applications-fanen i Ccleaner er blitt mye lenger enn før. Du får med andre ord en mulighet til å rydde grundigere.

Last ned

Før du laster ned og kjører CCEnhancer bør du installere Ccleaner først. Les mer om Ccleaner i vår guide.

Hjemmesiden til CCEnhancer er på singularlabs.com – du finner installasjons på denne siden. Kjør filen, velg språkversjon, godta lisensavtalen og installer programmet.

Du får da opp et lite CCEnhancer-vindu. Klikk på Download Latest-knappen og du får da opp et nytt vindu med spørsmålet om du ønsker å kjøre Ccleaner nå. Klikk på Ja-knappen. Ccleaner er nå blitt utvidet!

Slik angrer du

Dersom du ønsker å angre, det vil si dersom du ønsker å fjerne tilleggsreglene som legges inn med CCEnhancer, kan du slette filen winapp2.ini fra Ccleaner-mappen og deretter installere Ccleaner på nytt.

Kilde: singularlabs.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *