Blockbuster har toppfilmene

Det finnes ganske mange tjenester som tilbyr strømming av filmer. Mange av disse tjenestene er gratis, mens flere av dem må du abonnere på for å se filmene. Netflix er kanskje den mest popuære i Norge.

Les også: Filmstrømmetjenester

Blockbuster.no er enda en tjeneste som tilbyr visning av film, men denne er annerledes i den forstand at den ikke tilbyr abonnementer – du betaler en enkel pris for en film du ønsker å se her og nå. Du kan likevel kjøpe klippekort – du kan da se tre filmer for 129 NOK.

Du kan velge å leie en film eller å kjøpe en film. Hvis du leier en film kan du se filmer så ofte du ønsker i løpet av 48 timer. Hvis du kjøper en film kan du se filmen så ofte du ønsker, men kun på nettsiden blockbuster.no.

Registrer deg

Du starter med å registrere deg og får den første filmen gratis.

Blockbuster.no tilbyr visning av nyere filmer, det vil si like etter at filmene har hatt premiere på kinoene. Det er i hvert fall det tjenesten lover. Ser vi på filmutvalget så stemmer dette ganske godt, det vil si her finner du filmer som har vært på kino i noen uker.

Prisen for leie er 49 NOK og for kjøp er 169 NOK

Hva med filmutvalget?

Du finner ikke de aller nyeste filmene her, men du finner mange kassasuksesser som har vært på kino i en del uker, altså mange av de mest populære filmene. Filmklassikere er det derimot dårlig med.

Konklusjon

Blockbuster.no er et godt alternativ for deg som ønsker å leie en relativt fersk film, det vil si en film som hadde premiere på kino for noen uker siden og som har vært kassasuksesser. Er du derimot ute etter filmklassikere vil du ikke finne mye av slike filmer her.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *