Black Friday 2020

Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada. Ganske mange butikker i Norge har også tilbud denne dagen.

Les også: Kjøpeguide for netthandel

27. november

Den offisielle dagen for Black Friday er fredag 27. november. Her får du en oversikt over noen av tilbudene.

Ikke la deg lure

Mange av tilbudene er gode men ikke alle. Det kan være lurt å sjekke priser på nettet før du eventuelt handler. En vare som er på «tilbud» er ikke nødvendigvis den billigste. Det er også uheldig hvis du kjøper noe du faktisk ikke trenger, altså at du kjøper noe kun fordi det er på tilbud.

Butikker setter opp prisene før Black Friday og julehandelen, ifølge en undersøkelse Prisguiden har gjort. Les mer på nrk.no (fra 2018).

Dagens Næringsliv melder om det samme i 2019. Det viser seg at to av tre nettbutikker har økt prisene før Black Friday-handleuke – og dermed kan du som kunde bli lurt.

Det finnes flere eksempler på at butikker øker prisene i uken før Black Friday og bruker denne prisen som førpris. Stormberg er et eksempel på et slikt lureri. Les mer på e24.no.

Det du kan gjøre er å sjekke prishistorikken til et bestemt produkt som en butikk sier at er på salg. Både Prisguiden.no og Prisjakt.no tilbyr denne funksjonen, men den vises litt forskjellig – på Prisguiden ser du prishistorikken på samme siden som et aktuelt produkt, men på Prisjakt må du klikke på Statistikk-lenken.

Adobe Creative Cloud

Adobe har i skrivende stund tilbud på Adobe Creative Cloud. Dette inkluderer 30 apper i den samme pakken. Les mer i vår artikkel.

Norske butikker

Ganske mange norske butikker er med på Black Friday. Dette er en liste over noen:

Andre nettsteder med oversikt

Her finner du flere Black Friday tilbud:

Kilder: Wikipedia, Abcnyheter.no

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.