Apper du bruker mest på PC-en din

Denne appen forteller deg hvilke programmer du bruker mest.

Les også: Om NirSoft-apper

NirSoft

Det finnes flere hundre NirSoft-apper og det som er felles med disse appene, og det som er den store fordelen, er at de trenger ikke installasjon, det vil si de gjør ingen endringer i Windows-systemet. Du bare kjører programfilen og appen henter nyttig informasjon ut av systemet.

Denne bestemte appen henter informasjonen fra Windows 10 og Windows 11 og legger den ut i en tabell slik at du kan se den. Appen trenger ikke installasjon – du bare kjører programfilen.

AppResourcesUsageView

Du finner appen på nirsoft.net. Skroll ned og klikk på Download AppResourcesUsageView. Last ned og pakk ut ZIP-filen til en egen mappe. Kjør EXE-filen – høyreklikk på filen og velg å kjøre den som administrator.

Vær oppmerksom på at det kan ta tid før du får opp programvinduet – ett par minutter eller mer, men dette avhenger av hvor rask datamaskin du har og hvor mange apper som er installert.

Tips for bruk

Programvinduet du får opp har en lang liste over apper. Du kan eventuelt klikke på toppen av noen av kolonnene for å endre rekkefølgen innholdet. Du kan også maksimere vinduet for å få bedre oversikt.

Kolonnen Face Time viser hvor lenge du har brukt en bestemt app. Du kan klikke øverst på kolonnen for å vise enten hvilke apper som er minst brukt eller som er mest brukt. Vær oppmerksom på at denne appen viser absolutt alle apper, slik at du vil få ganske mange systemapper – da er det bare å skrolle ned for å se bestemte apper.

Kilder: nirsoft.net, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *