Apex Legends slår Fortnite

Apex Legends er et helt nytt skytespill utviklet av Electronic Arts som ble lansert mandag 4. februar. Dette spillet anses å være en konkurrent til det populære spillet Fortnite.

Les også: Slik setter du opp Fortnite på PC

Slår Fortnite

Det nye spillet ble lastet ned mange millioner ganger de første timene etter lansering og det har over 10 millioner brukere. En uke etter lansering er antall brukere blitt 25 millioner. Fortnite var en revolusjon da det ble lansert i 2017, men Apex Legends vokser raskere i startfasen enn det Fortnite gjorde.

Hva er Apex Legends?

Apex Legends kan på noen måter sammenlignes med Fortnite, det vil si at de er skytespill, men Apex Legends mangler byggeverktøyet Fortnite har. I Fortnite kan du spille alene, men i Apex Legends må du spille sammen med andre brukere – spillet setter sammen et lag av tilfeldige brukere.

Systemkrav

Dette er minimum systemkrav for Apex Legends:

  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
  • RAM: 6 GB
  • NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730
  • GPU RAM: 1 GB
  • Minimum 22 GB ledig lagringsplass

Du finner detaljene på ea.com.

Installer Apex Legends på en PC

Du finner Apex Legends på ea.com – DOWNLOAD FOR FREE og Origin on PC.

Du må først laste ned og installere biblioteket Origin og må deretter bruke Origin til å laste ned og installere Apex Legends. Klikk på Installer Origin og du får da et vindu med en rekke valg. Her må du blant annet sette en hake for å godta lisensavtalen. Klikk på Fortsett for å gå videre. Nå blir Origin installert.

I neste vindu skal du logge deg inn på din EA-konto. Har du ikke konto skal du klikke på OPPRETT EN KONTO. Du får da et vindu med en mulighet til å registrere deg. Sett en hake for å akseptere lisensavtalen. Klikk på Neste.

I neste vindu skal du skrive inn e-postadresse, passord og kallenavn (Offentlig-ID). I neste vindu får du en rekke innstillinger – du må blant annet velge et sikkerhetsalternativ. Klikk til slutt på Opprett konto.

Du skal nå verfisere din konto med en kode du får via en e-postmelding. Skriv koden inn i vinduet og klikk på Fortsett. Til slutt kan du klikke på Kom i gang.

Du får nå vinduer hvor du skal blant annet bekrefte landet du er plassert i og hvilken språkversjon spillet skal ha. Deretter får du opp et vindu som viser hvor stor lagringsplass installasjonen trenger. Klikk på Neste for å fortsette. Godta lisensavtalen og klikk på Neste.

Origin lastes nå ned og installeres i bakgrunnen. Du vil se prosessen nederst til venstre i programvinduet.

Du må hente Apex Legends via menyen Butikk, Bla gjennom spill, Apex Legends og Apex Legends. Klikk på Legg i biblioteket og deretter på Last ned med Origin.

Klikk på Download Manager og velg Apex Legends for å starte selve spillet. Spillet skal kunne startes via mitt bibliotek, men dette kan være tomt. Det er mulig du må restarte PC-en for å gjøre spillet synlig i biblioteket. Hvis du ser spillet i Mitt spillbibliotek kan du bare klikke på Apex Legends og deretter på Spill og du er i gang!

Kilder: NRK, Nettavisen, theverge.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *