Stor videooppdatering i Adobe Creative Cloud
Selskapet Adobe presenterer en stor oppdatering i Adobe Creative Cloud. Det dreier seg om nye verktøy for å automatisere og løse tidkrevende oppgaver raskere.

Les også: Viktig oppdatering for Lightroom

Bedre videofunksjoner

Oppdateringen består av nye kraftige funksjoner for å forbedre farger og skape grafikk og lyd, bedre VR-verktøy og tettere integrasjon med Adobe Stock og avansert kunstig intelligens i Adobe Sensei.

Les også: Neste generasjon Adobe Creative Cloud

Den enorme økningen i videoetterspørsel skaper store muligheter, men også økt press. Det er bakgrunnen for de nye videoppdateringene i Adobe Creative Cloud. De skal blant annet sørge for bedre redigering med farge og lys i Premiere Pro CC, raskere animasjon og grafikk i After Effects CC, bedre lyd med Sensei-funksjonalitet i Adobe Premiere Pro og raskere personanimasjon med Character Animator.

I tillegg blir Adobe Immersive Environment tilgjengelig i After Effects CC, det blir enklere å samarbeide i team i videoprosjektene og brukerne får direktetilgang på alt innhold fra Adobe Stock. Nybegynnere innen videoredigering får også tilgang til nye bruker-guider i Premiere Pro.

Kilde: Adobe.com (PDF)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *