Neste generasjon Adobe Creative Cloud

Adobe lanserte nylig to nye produkter for fotoentusiaster, nemlig Lightroom CC og Lightroom Classic. Samtidig presenterte Adobe neste generasjon av abonnement-modellen Adobe Creative Cloud, pluss en rekke nye apper.

Les også: Slik er den nye Lightroom-modellen

Ny AI-teknologi
Adobe har lansert appene Adobe XD CC, Adobe Dimension CC for 2D til 3D, Character Animator CC for 2D animasjon, pluss Adobe Photoshop Lightroom CC. Adobe har dessuten lagt ut oppdateringer for Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC og Premiere Pro CC, og en utvidelse av tjenesten Adobe Stock.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Alle produktene drives av såkalt Adobe Sensei – det er en ny plattform som bruker kunstig intelligens og maskinlæring til å behandle store mengder data (inkludert bilder) i nettskyen.

Verden blir mer og mer nettbasert

Det som er motivet bak disse endringene er at flere og flere jobber nå på nettet, det vil si produktene blir i større eller mindre grad nettbaserte.

Nye produkter

Her er de nye appene som Adobe lanserer:

Nye Lightroom-produkter

I tillegg har Adobe lansert nye Lightroom-produkter. Les mer i vår artikkel.

Prisoversikt

Hvor mye koster så alt dette? Det kommer an på hvilken pakke du abonnerer på. Du finner oversikten på adobe.com. Et tips: Det kan være lurt å vente på et Black Friday tilbud i november – du vil da sannsynligivis få en god rabatt.

Kilde: adobe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *