Adobe Creative Cloud på salg!

Adobe tilbyr nå pakken Creative Cloud til redusert pris. Tilbudet er nesten halvpris sammenlignet med vanlig fullpris.

Les også: Hva er Adobe Creative Cloud?

Pakke med 30 apper

Adobe Creative Cloud er en pakke med hele 30 programmer og tjenester som du kan abonnere på. Du betaler fast pris hver måned og får da tilgang til programmer som Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Dreamweaver og Bridge.

Er det verdt det?

Det kommer helt an på om du faktisk bruker programmene i pakken. Har du bruk for flere av programmene er det absolutt verdt det. Har du derimot ikke tenkt å bruke progammene daglig er dette tilbudet nok ikke noe for deg. Skal du kun bruke for eksempel Photoshop har du en mulighet til å kjøpe en såkalt Foto-pakke som koster 117 NOK per måned – fotopakken inkluderer både Photoshop og Lightroom og du finner den på adobe.com.

Løp og kjøp

Vanlig pris er 590 NOK per måned for hele pakken, men tilbys nå for 353 NOK. Tilbudet varer til torsdag 28. mai. Du finner tilbudet på adobe.com. Vær klar over at dette tilbudet gjelder kun brukere som ikke har abonnert på Adobe-pakken før. Videre gjelder prisen ett års abonnement – etter ett år vil du betale full pris.

You may also like...

1 Response

  1. Jeg har kun Lr CC med 1TB skylagring til 90 kr/mnd. I tillegg har jeg Capture One for Sony til halv pris. Tenkte å droppe Adobe helt og fullt, men klarer ikke å gi slipp på superenkle Lr CC, dessuten blir bildene svært forskjellige på C1 og Lr CC, hvor jeg noen ganger foretrekker Lr CC, andre ganger C1, men stort sett C1 til landskap og Lr CC til arkitektur, ikke minst grunnet deres fenomenale automatiske keystoning. Videre ble Lr CC sitt nye tekstur-verktøy svært bra, det får virkelig bildene til å poppe, vel og merke hvis man ikke har for høy iso, for da «popper» støyen også:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *