Endelig en løsning som fikser Windows 7!

Hvis du har en PC med Windows 7 må du betale for å få sikkerhetsoppdateringer. Det har vært slik siden januar 2020.

Les også: Slik får du gratis Windows 10

Dette har mange ventet på

Det var egentlig kun et tidspørsmål før noen kom med en løsning som fikser dette, det vil si et selskap som utvikler en løsning som gjør det mulig å oppdatere Windows 7.

0Patch

Selskapet 0Patch har nå kommet med en løsning som sikkerhetsoppdaterer Windows 7. Du finner løsningen på 0patch.com. Du klikker på Download-lenken på 0patch.com under Free. Du laster ned og installerer programfilen (0Patch Agent), og godtar lisensavtalen. Dette programmet krever registrering. Dette programmet installerer såkalte micropatcher som er oppdatering for Windows som ikke trenger omstart av PC.

Programmet 0Patch har et meget oversiktlig brukergrensesnitt. Det viser en oversikt over oppdateringer som er blitt installert og oppdateringer som ikke er blitt installert.

Ikke gratis

Vi testet 0Patch og det viser seg at sikkerhetsoppdateringer ikke er gratis som vi trodde. Vi prøvde å installere tilgjengelige oppdateringer, men ble bare videresendt til selskapets nettside. Det viser seg at det koster 25.95 USD +skatt (rundt 300 NOK) per år. Det er altså ganske rimelig, men ikke gratis.

Dette er ikke offisielt program fra Microsoft – du er uansett selv ansvarlig for bruk av dette programmet.

Gratis oppgradering til Windows 10

For ordens skyld, du kan fortsatt oppgradere fra Windows 7 til Windows 10, helt gratis. Vi har selv brukt denne metoden mange ganger og det er en offisiell metode fra Microsoft. Les mer i vår artikkel.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *