Viktige oppdateringer for Adobe Flash
Ett av tiltakene for å sikre PC-en din er å sørge for å holde Windows og programvare oppdatert, og ett av programmene som bør oppdateres regelmessig er Adobe Flash.

Nå er en ny oppdatering tilgjengelig for Adobe Flash og denne gangen er det viktige sikkerhetsoppdateringer og feilfikser.

Slik oppdaterer du Flash

Du kan oppdatere Adobe Flash på flere måter. Du kan for eksempel klikke på Start og kontrollpanelet (søk etter kontrollpanel hvis du har Windows 10) og velg Vis etter: små ikoner (menyen øverst til høyre). Her kan du klikke på Flash Player, Update og Check Now.

Det enkleste er imidlertid å besøke nettsiden get.adobe.com/flashplayer. Du bør fjerne hakene ved « McAfee Security Scan Plus» og «McAfee Safe Connect » slik at ikke du får uønskede programmer installert samtidig. Klikk på «Install Now» og velg å laste ned installasjonsfilen. Deretter kan du kjøre filen for å oppdatere Flash.

Oppdateres automatisk

Har du Windows 10 blir Flash oppdatert automatisk. Det sammen gjelder Windows 7 og Windows 8, dersom du har aktivert automatisk oppatering.

Kilde: Adobe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.