Nå kan du ta backup av dine Facebook-data

acronis_true_image2017

Acronis True Image er en gammel traver innen sikkerhetskopiering og den nyeste versjonen kommer med et helt nytt grensesnitt og en rekke spennende nyheter.

Tar backup av alt

Acronis True Image oppretter en bildefil av hele datamaskinen, eller du kan velge en partisjon, eventuelt enkelte filer eller mapper. Programmet kan brukes til å migrere data fra en PC til en annen. Du finner en oversikt over alle funksjonene på acronis.com
Inkluderer Facebook-backup

Du kan nå blant annet ta sikkerhetskopi av Facebook med Acronis True Image 2017, det vil si du kan ta kopi av bilder, videoer, kontakter, kommentarer og likes fra din Facebook-konto. Dette er jo meget nyttig hvis du er aktiv på Facebook.

Backup av mobile enheter

Videre kan du ta sikkerhetskopi av dine mobile enheter (Android og iOS). Programmet har en egen modul som gjør det mulig å flytte store eller gamle filer til en ekstern disk eller til nettskyen (Acronis cloud), og tjenesten tilbyr 256-bit AES kryptering.

Du kan søke etter enkeltfiler

Acronis True Image har fått et nytt søkeverktøy som gjør det mulig å finne bestemt fil som befinner seg i sikkerhetskopien. Programmet har også fått utvidet NAS-støtte som gjør at en lagringsenhet skal oppdages (kobles til) automatisk

Last ned og prøv eller kjøp

Acronis True Image 2017 har en pris på 39.99 USD (ca 328 NOK) per datamaskin per år. Du kan laste ned programmet og prøve det gratis i 30 dager. Du finner programmet på acronis.com – klikk på «Try»-menyen øverst hvis du ønsker å prøve programmet gratis.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.