WP Sweep gjør WordPress raskere og bedre

Vi har tidligere skrevet om WordPress-utvidelsen WP-Sweep.

Les også: Slik bruker du WP-Sweep

Nå har vi fått mer erfaring med utvidelsen og kan fortelle om vår erfaring.

WP-Sweep

Den største ulempen med WP-Sweep er at du får ikke grunnleggende veiledning med utvidelsen. Et eksempel på dette er verdien av % Of. Dette er ganske grunnleggende verdi i WP-Sweep og merkelig nok forklares ikke hva den har å si for optimalisering av WordPress.

Les også: WordPress-skolen

Vår erfaring

Vi måtte søke på nettet for å samle inn mer informasjon om WP-Sweep og det viste seg å være svært nyttig for å dekke manglende informasjon i selve utvidelsen. Vi har nå kjørt WP-Sweep på Dataporten og fått verdifull erfaring.

WP-Sweep viser flere deler som kan brukes til å optimalisere WordPress. Dette inkluderer Post Sweep, Comment Sweep, Option Sweep og Database Sweep. WP-Sweep er i utgangspunktet ganske brukervennlig – det er bare å klikke på Sweep-knappen og vente. Prosessen skjer automatisk i bakgrunnen. Problemet er å vite hvilken del som trenger optimalisering. Svaret ligger i verdiene for Count og % Of. Hvis disse verdiene er lave skal ikke de delene trenge optimalisering.

Revisjoner

Etter mye om og men, finner vi ut at den eneste delen av Dataporten som trenger optimalisering er Revisions i delen Post Sweep. Denne delen har over 61 000 counts og 90 prosent for verdien % Of.

Dette varierer imidlertid mellom nettsteder, det vil si det avhenger av hvor lenge siden du har optimalisert WordPress og det avhenger ikke minst av hvor stor din nettside er og hvor mye aktivitet siden har hatt. Dataporten har ikke blitt optimalisert på 7 år, en vi har nettopp kjørt WP-Sweep på den og det var virkelig behov for det.

På den positive siden kan vi fortelle av egen erfaring at vi har ikke hatt noen problemer med WP-Sweep. Ingen feilmeldinger. Den eneste ulempen, slik vi ser det, er manglende grunnleggende informasjon.

Du bør også være oppmerksom på at det kan ta lang tid å kjøre WP-Sweep. I vårt tilfelle brukte vi kun Revisions under Post Sweep og det tok over tre timer. Vi kan fortelle at det er ingen indikator for hvor langt det er igjen av prosessen, vi måtte bare vente. På den positive siden kan vi fortelle at det går bra å avbryte prosessen – det er bare å lukke WordPress og åpne den igjen for å fortsette med Sweep. Ingen feilmelding.

Konklusjon: WP-Sweep anbefales for å gjøre WordPress raskere og mer stabil!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *