Viktig oppdatering for WordPress
Det populære programmet WordPress, som kan brukes til å lage blogger og nettsider, har nå fått en viktig oppdatering (versjon 4.9.8) med flere sikkerhetsoppdateringer og feilfikser. Du har også muligheten til å teste ut redigeringsverktøyet Gutenberg.

Les også: Hva er WordPress?

WordPress 4.9.8 inkludere viktige feilfikser som fikser hele 46 feil som ble oppdaget i forrige versjon.

Prøv nytt redigeringsverktøy!

WordPress driver og tester ut et nytt redigeringsverktøy med kodeordet Gutenberg. Du kan nå prøve det nye verktøyet hvis du ønsker det.

Du kan også dele dine erfaringer hvis du ønsker det før verktøyet blir lansert i WordPress 5.0. Du kan teste det som en utvidelse. Du får en melding om dette i kontrollpanelet i WordPress når du har oppdatert til versjon 4.9.8.

Dersom du ikke er fornøyd med det nye verktøyet i WordPress 5.0 kan du installere utvidelsen Klassisk redigering for å fortsette å benytte den nåværende redigeringsmetoden frem til du er klar til å bytte.

Du kan lese mer om Gutenberg på wordpress.org/gutenberg.

Slik oppdaterer du WordPress

Denne oppdateringen skal installeres automatisk – ellers får du en melding om dette i kontrollpanelet til WordPress. Klikk på menyen Oppdateringer i kontrollpanelet i WordPress. Her skal det være en knapp som gjør at du kan sette i gang installasjon av oppdateringen.

Ta sikkerhetskopiering

Det kan være lurt å ta sikkerhetskopiering av WordPress før du oppdaterer. Les mer om dette i vår guide.

Kilde: wordpress.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.