PC Cleaner installert ved et uhell

Vi har tidligere anbefalt Ccleaner og skulle laste ned og installere appen på en ny PC.

Vi bruker søkeordet ccleaner i søkevinduet i Windows og klikker på ett av søkeresultatene. Problemet er at vi klarte å installere PC Cleaner i stedet for Ccleaner ved et uhell.

Det er litt uklart hvordan dette skjedde, men det kan virke som det er Windows (Microsoft) som anbefaler PC Cleaner og det er derfor denne appen dukker opp i søkeresultater.

PC Cleaner er uønsket

Vi kan ikke anbefale PC Cleaner. Det største problemet med denne appen er at innstillings-muligheter er ikke enkelt å finne. Dermed har du redusert kontroll over hva denne appen driver med kontinuerlig.

Du finner PC Cleaner på pchelpsoft.com.

Gode alternativer

Dette er alternativer vi kan anbefale for å rydde i en PC og dermed gjøre PC-en raskere:

  • Ccleaner
    For deg som ønsker en app med flere funksjoner. Den største fordelen er at Ccleaner har en funksjon som rydder på PC-en din mer eller mindre automatisk. En av ulempene med Ccleaner er at appen sender data fra din PC til produsenten dersom ikke du slår av denne funksjonen.

  • BleachBit
    Fordelen er at appen er minimalistisk. Ønsker du kun å rydde i midlertidige filer er BleachBit perfekt for deg. Ulempen er at du må selv velge hva som blir fjernet, et valg som kan være vanskelig.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *