Komplett får strykkarakter, igjen

Vi har tidligere kritisert Komplett. For over ett år siden mente vi at nettbutikken går i feil retning – det blir dessverre ikke bedre.

Les også: Hva har skjedd med Komplett?

Elendig kundeservice

Den dårlige trenden i Komplett bare fortsetter. Undertegnede bestilte nylig en gaming stol fra Komplett. Det ble ikke en hyggelig opplevelse.

Sendingen ble stoppet på terminalen før den ble sendt videre til mottaker. Undertegnede prøvde å ta kontakt med både Komplett og PostNord på e-post, men de svarte aldri. Det ble også ringt, flere ganger, men det ble alltid en lang telefonkø. Til slutt klarte undertegnede å snakke med noen, etter mange forsøk, og fikk vite at informasjonen (adresse og tlf.nr) om mottaker ikke var kjent for PostNord og de kunne derfor verken sende pakken videre eller kontakte undertegnede.

Det var altså først da undertegnede ringte PostNord at pakken skulle sendes videre til kunden. Hadde ikke undertegnede ringt hadde pakken sannsynligvis blitt returnert til Komplett.

Det ble ikke oppgitt noen forklaring på hva som hadde skjedd. Uansett ligger ansvaret hos Komplett som skal sørge for at en sending kommer til rette til kunden og ikke minst å informere kunden om eventuelle feil. Her er det elendig kundeservice.

Det er ikke til å tro

Det siste i denne saken er at det er avtalt levering av sendingen og denne avtalen er over en uke etter bestilling. Det spesielle i denne saken er at på sporing av pakken står følgende:

«Sending er på terminal, privat mottaker kontaktes for avtale om levering»

Dette stemmer ikke. PostNord tok aldri kontakt. Undertegnede måtte selv ringe PostNord for å avtale tid, men PostNord holdt heller ikke denne avtalen.

Hva skjer med Komplett?

Det som tidligere var en nerdebutikk for data med godt utvalg er blitt en gigant som ikke takler sin egen størrelse.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *