De beste søketjenestene for film

Er du usikker på hvilken filmtjeneste du skal bruke eller hvor du finner de beste filmene? Her får du verktøyene som finner filmene.

Det finnes en rekke verktøy som enten forteller seg hvor en bestemt film vises eller som gjør det enklere å finne film på for eksempel Netflix.

Playpilot

Du kan bruke Playpilot til å søke og bla i ulike strømmetjenester. Du kan også lagre dine favoritter og følge dine venners favoritter. Hvis du klikker på enkelte filmer kan du se hvor den aktuelle filmen vises. Les mer i vår artikkel.

JustWatch

JustWatch er en spennende søkemotor som gjør det enklere for deg å finne gode filmer på blant annet Netflix, ViaPlay og Amazon Prime. Denne søkemotoren støtter også andre tjenester som streamer filmer og du kan bruke JustWatch til å finne ut hvor en bestemt film vises. Les mer i vår artikkel.

Netflix Global Search

Unofficial Netflix Online Global Search er en søketjeneste som kan brukes til å søke etter Netflix-innhold i alle land. Denne tjenesten tilbyr mange filtermuligheter som gjør det enklere å finne en film på Netflix. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *