Prøv den nye nettleseren fra Microsoft!

Det dreier seg om den nye nettleseren fra Microsoft som i utgangspunktet er basert på Edge, men som har Chromium nettlesermotor. Denne nettleseren er ikke offisielt lansert ennå, men det er den siste testversjonen før den lanseres offisielt.

Overraskende god

Microsoft har tidligere lagd Internet Explorer, men denne har fått mye dårlig kritikk. Selskapet gjorde et nytt forsøk med Micrsoft Edge da Windows 10 ble lansert, men heller ikke denne gangen er det vellykket. Nå kommer snart det tredje forsøket og de foreløpige tilbakemeldinger tyder på at forsøket er bedre denne gangen. Vi testet den nye leseren i april 2019 og ble positivt overrasket.

Les også: Microsoft-nettleser overrasker

Last ned

Du finner betaversjonen på microsoftedgeinsider.com – klikk på «Download Beta Channel» og «Accept and download» og last ned installasjonsfilen. Du får noen meldinger på skjermen – du kan bare klikke på «Confirm»-knappen og deretter på «Done»-knappen hvis du er usikker og nettleseren er klar til bruk. For ordens skyld, denne betaversjonen kan installeres sammen med den Edge-nettleseren du allerede har – den overskriver den ikke – dette er en separat installasjon.

Kilde: Microsoft

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.