Adobe forlenger Black Friday-tilbudet

Adobe lanserer nå et Black Friday-tilbud på Creative Cloud-pakken.

Les også: Hva er Adobe Creative Cloud?

Pakke med 30 apper

Adobe Creative Cloud er en pakke med hele 30 programmer og tjenester som du kan abonnere på. Du betaler fast pris hver måned og får da tilgang til programmer som Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Dreamweaver og Bridge.

Les også: Black Friday 2022

Er det verdt det?

Det kommer helt an på om du faktisk bruker programmene i pakken. Har du bruk for flere av programmene er det absolutt verdt det. Har du derimot ikke tenkt å bruke progammene daglig er dette tilbudet nok ikke noe for deg. Skal du kun bruke for eksempel Photoshop har du en mulighet til å kjøpe en såkalt Foto-pakke som koster 117 NOK per måned – fotopakken inkluderer både Photoshop og Lightroom og du finner den på adobe.com.

Løp og kjøp

Vanlig pris er 615 NOK per måned for hele pakken, men tilbys nå for 353 NOK per måned, altså 42 prosent mindre enn fullpris. Tilbudet varte i utgangspunktet til fredag 25. november, men Adobe har forlenget tilbudet til søndag 4. desember. Du finner tilbudet på adobe.com. Vær klar over at dette tilbudet gjelder kun brukere som ikke abonnerer på Adobe-pakken fra før. Videre gjelder prisen ett års abonnement – etter ett år vil du betale full pris.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *