App for deg som fortsatt bruker Windows 7

Hvis du har en PC med Windows 7 blir ikke datamaskinen oppdatert. Det har vært slik siden januar 2020.

Les også: Slik får du gratis Windows 10

Det finnes et alternativ

Det var egentlig kun et tidspørsmål før noen kom med en løsning som fikser dette, det vil si et selskap som utvikler en løsning som gjør det mulig å oppdatere Windows 7.

0Patch

Selskapet 0Patch har nå kommet med en løsning som sikkerhetsoppdaterer Windows 7. Du finner løsningen på 0patch.com. Du klikker på DOWNLOAD FREE AGENT-knappen. Last ned og kjør installasjonsfilen. Godta lisensavtalen, klikk på Next og fullfør installasjonen. Til slutt kan du klikke på Close og du får opp programvinduet til 0Patch.

Denne appen trenger registrering. Du får e-postmelding med en lenke som du kan bruke til å bekrefte registreringen. Du kjører deretter appen 0Patch og bruker epostkontoen din og passordet ditt for å logge deg inne på tjenesten via appen.

Programvinduet gir deg en oversikt over tilgjengelige sikkerhetsoppdateringer (Activity – awailable patches). Gratisversjonen gir kun tilgang til et begrenset antall sikkerhetsoppdateringer. Hensikten med gratisversjonen er først å fremst å gi potensielle kunder en mulighet til å teste appen.

Denne appen installerer sikkerhetsoppdateringene automatisk, det vil si du kan ikke installere dem manuelt. Du får imidlertid flere muligheter med betalversjonen.

Pro-versjonen gir deg flere muligheter

Gratisversjonen gir deg begrenset antall sikkerhetsoppdateringer. Pro-versjonen har en pris på 22.95 USD +skatt (rundt 230 NOK) per år.

Dette er ikke offisielt program fra Microsoft, men oppdateringene er ekte – du er uansett selv ansvarlig for bruk av dette programmet.

Gratis oppgradering til Windows 10

For ordens skyld, du kan fortsatt oppgradere fra Windows 7 til Windows 10, helt gratis. Vi har selv brukt denne metoden mange ganger og det er en offisiell metode fra Microsoft. Les mer i vår artikkel.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *