«Alvorlig» feil i WordPress skaper kaos

Bruker du WordPress er det ikke usannsynlig at du bruker den populære utvidelsen Jetpack.

Les også: WordPress-guide

Da er det sannsynlig at du har satt kaffen i halsen på morgenskvisten onsdag morgen.

Jetpack-feilmelding

Driver du en nettside med WordPress og har Jetpack installert har du fått en e-postmelding som beskriver situasjonen som potensielt alvorlig.

I denne meldingen står det blant annet at Jetpack-oppdateringen kan i verste føre til at nettstedet ditt går ned og at kontrollpanelet i WordPress ikke er tilgjengelig. Videre er det i meldingen beskrevet en kriseplan dersom det verst tenkelige har skjedd.

Ingen krise

Heldigvis ser det ut som dette ikke er noe alvorlig. Sørg for å oppdatere WordPress og alle utvidelser og alt skal være bra. Forklaringen er at Jetpack fikk en stor oppdatering og en rekke filer ble flyttet. Dette har ført til at systemet sendte ut varsler til administratorer av WordPress-nettsider. Dette skal altså ikke være alvorlig, du skal kun se feilmeldingen én gang. For de fleste skal dette skal dette altså ikke være noe problem.

Hvis du likevel skulle få problemer etter denne oppdateringen kan du sende en melding til Jetpack-support – du finner mer informasjon og skjemaet på wordpress.org.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.