Viktig sikkerhetsoppdatering for WordPress

WordPress 5.2.4 er klar for nedlasting og installering. Det dreier seg om en viktig sikkerhetsoppdatering og vedlikehold.

Les også: WordPress-skolen

Mange sikkerhetshull

Denne gangen dreier det seg om hele 6 sikkerhetshull. Det er oppdaget flere såkalte Cross-Site-Scripting-hull som kan gi uønsket tilgang til kontrollpanelet i WordPress.

Slik oppdaterer du WordPress

Har du nyeste WordPress skal versjon 5.2.4 installeres automatisk. Hvis ikke dette skjer skal du få opp en lenke i kontrollpanelet i WordPress som gjør det mulig å oppdatere. Hvis ikke denne lenken dukker opp kan du klikke på Oppdateringer-menyen øverst til venstre.

Hvis ikke oppdater-lenken dukker opp kan du enten bare vente – den vil kommer etter hvert, eller du kan laste ned nyeste WordPress fra wordpress.org. Men, som sagt, det er enklere å bare vente på at du ser oppdater-lenken, fordi da skjer oppdateringen automatisk.

Øk sikkerheten

Du kan øke sikkerheten ytterligere ved å sørge for å oppdatere alle utvidelser, dette skjer nemlig ikke automatisk. Det er veldig enkelt å oppdatere utvidelser, du bare klikker på Utvidelser-menyen til venstre og klikker deretter på oppdater nå-lenken under hver enkelt utvidelse.

Kilde: wordpress.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.