Dagens Windows-tips: endre språk

Hvis du har Windows 10 eller Windows 11 kan du på en relativt enkel måte endre språkversjon.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Enklere i dag

Fordelen med både Windows 10 og Windows 11 er at det er blitt my enklere å endre språk enn i tidligere Windows-versjoner. Du trenger ikke å installere Windows på nytt for å endre språk.

Dette er i dag modul-basert og det betyr at du rett og slett kan laste ned en ny modul for et bestemt språk og kan deretter endre språk via innstillinger i Windows. Du må imidlertid logge deg av og på igjen.

For Windows 10

Klikk på Start, Innstillinger, Tid og språk, Språk. Her kan du endre visningsspråk og foretrukne språk, det er bare å velge språk fra menyen. Hvis ikke du finner språket du er ute etter kan du laste ned et annet språk via Legg til et språk. Deretter er det bare å legge til språket via menyvalget.

For Windows 11

Klikk på Start, Innstillinger, Tid og språk, Spåk og område. Øverst kan du velge Windows-visningsspråk fra menyen. Hvis ikke du finner ønsket språk kan du klikke på Legg til et språk for å laste ned ny språk-modul. Underveis i nedlastingsprosessen kan du velge om det aktuelle språket er visningsspråket i Windows.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *