Last ned Movie Maker, helt gratis!

Windows Live Essentials, også kalt for Windows Essentials, var en populær pakke med flere gratisprogrammer som Microsoft stoppet utvikling av i 2014.

Les også: Programvare-porten

Pakken er ikke lenger tilgjengelig fra Microsoft, men det finnes arkiv på nettet som tar var på det meste som tidligere har værrt tilgjengelig på nettet. Det dreier seg om Windows Live Essentials 2012.

Kan lastes ned gratis

Denne pakken har blant annet e-postprogrammet Mail, bildeprogrammet Photo Gallery og videoprogrammet Movie Maker, tekstprogrammet Writer, filteret Family Safety, OneDrive og Messenger. Mange av disse programmene fungerer ikke lenger, men programmer som Movie Maker og Windows Photo Gallery skal virke helt fint, både med Windows 7 og Windows 10.

Windows Live Essentials kan laste ned fra archive.org. Skroll nedover på siden og klikk på 6 Files-lenken, pakk opp filene og kjør filen wlsetup-all.exe. Du får da opp et vindu med to muligheter. Du kan installere alle programmene i pakken eller du kan velge enkelte programmer. Du bør velge «Choose the programs you want to install». Velg bort alle programmene bortsett fra Photo Gallery and Movie Maker og klikk på install. Klikk på OK i neste vindu. Det kan hende at du får en feilmelding, men du kan bare klikke på Close og programmet blir likevel installert.

Kjør Movie Maker!

Deretter er det bare å klikke deg frem til Movie Maker via startmenyen i Windows eller du kan bruke søketjenesten for å finne frem til programmet. Start Movie Maker og klikk på Accept for å godta lisensavtalen og du får da opp programvinduet til Movie Maker!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.