«Alle» vil ha Windows 365

Microsoft lanserte nettskybasert Windows for noen få dager siden.

Les også: Windows 365 lansert

Stor interesse

Etterspørselen har vært voldsom siden lanseringen og det er tydelig mange som er interessert.

Interessen har vært såpass stor at Microsoft har sett seg nødt til å begrense tilgangen. Situasjonen er nå at trial-versjonen er for øyeblokket ikke tilgjengelig – kun kunder som betaler for tilgangen er prioritert.

Kundene som er interessert i å prøve Windows 365 blir kontaktet når den blir tilgjengelig igjen. men altså hvis du betaler for tjenesten får du tilgang med en gang. Prisen for Windows 365 Business Basic er 295 NOK per bruker per måned.

Kilde: zdnet.com

You may also like...

2 Responses

  1. Roy Østensen sier:

    Dette er vel ingen Windows-versjon, men Office med nytt navn. Jeg ble lurt et øyeblikk, men syntes det var underlig at operativsystemet Windows skulle være i skyen.

    • Det er ikke riktig. Denne Windows-versjonen kjører faktisk i nettskyen. Det betyr i praksis at den kjører på en ekstern server og du får tilgang til den via en nettleser. Siden du nevner Office da forvekser du nok Microsoft 365 med Windows 365. Det første er faktisk det nye navnet på Office 365, mens det siste er den nye Windows i nettskyen. Denne navnforvirringen er det Microsoft som står for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.