Tusenvis av gratis dokumentarer

Det finnes etter hvert ganske mange nettsider som tilbyr strømming av filmer på nett. Vi presenterer nå en godt organisert nettside som tilbyr visning av dokumentarer på nett.

Les også: Filmstrømmetjenester på nett

Topdocumentaryfilms.com er et alternativ for deg som liker dokumentarer. Nettstedet startet i 2007 som en blogg drevet av én person, men per i dag er det flere som kvalitetssikrer og vedlikeholder nettstedet. Dette nettstedet tilbyr dokumentarer som er lenket til andre nettsteder som YouTube.

Godt organisert

Nettstedet er både brukervennlig og godt organisert med en liste over dokumentar-forslag i midten og kategorier til høyre. Du kan klikke på BROWSE-knappen øverst til høyre for å bla i dokumentarer, eller LIST-knappen for å bla i kategorier, eventuelt TOPP 100-knappen for å få en liste over de mest populære dokumentarene. Legg også merke til kommentarene under hver dokumenter – her er det besøkerne som diskuterer den aktuelle filmen.

Et godt utvalg av dokumentarer

Det er nå over 3000 dokumentarer i 25 ulike kategorier. Det blir lagt til nye dokumentarer hver dag. Dette er noen gode eksempler:

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *