Denne PC-ryggsekken kan vi anbefale!

Det er slett ikke enkelt å velge ryggsekk som både er både er behagelig, har plass til det meste og samtidig har lang holdbarhet. Vi har funnet en slik!

Les også: Handleguide

Vi tester en ryggsekk for PC med navnet Targus Classic Backpack, også kalt for Targus Notebook Backpack. For ordens skyld, denne testen er fra 2022, men to år senere er vi fortsatt kjempefornøyd med sekken.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Targus Classic/Notebook

Denne ryggsekken ble først kjøpt i 2009 og vi har vært såpass fornøyd med den at vi har kjøpt en ny med det samme merket. Etter 13 års bruk begynner den naturlig nok å vise en del slitasje, den har vært ganske aktivt brukt. Den virker ganske solid. Den nye sekken er forresten ikke 100 prosent identisk med den gamle, men nesten (ca 95 prosent). Den nye modellen er litt smalere.

Denne ryggsekken har hele 12 lommer av ulike størrelser, både hovedlommer og indre lommer. En utmerket måte å sortere både PC, bøker, notater, penner, flasker, klær og ellers alt som man skulle trenge på skolen eller på arbeidsplassen. Det er faktisk også plass til nettbrett og mobiltelefon.

Pris

Prisen for denne ryggsekken varierer ganske mye. Den er nå tilgjengelig for 468 NOK, mens hos Komplett koster den 789 NOK. Du finner beste pris på klarna.com og prisjakt.no.

For ordens skyld, vi advarer mot å bruke Klarna for å betale for varen. Bruk heller butikken som lenkes til fra Klarna. Les mer i vår artikkel.

Fordeler

+ Ikke for dyr (hvis du handler i riktig butikk).
+ Solid ryggsekk som varer.
+ Masse plass for PC og flere lommer.
+ Plass til de fleste bærbare PC-er (for liten for 17-tommer)

Ulemper

Det er ikke enkelt å finne ulemper med denne ryggsekken.

– For liten for en 17-tommer PC.

Konklusjon

Dette er en solid ryggsekk med god plass til de fleste PC-er, pluss mye mer. Denne sekken har lang varighet. Anbefales!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *