TV-app for PC-en din

Det finnes en rekke apper og tjeneste som kan brukes til å se på TV-stasjoner via PC-en. ProgDVB er en av de bedre vi har sett.

Les også: Se TV på PC-en din

ProgDVB er en app som finnes i gratisversjon. Denne appen gir deg tilgang til mange TV-stasjoner.

Last ned og bruk

Du finner ProgDVB på progdvb.com Du velger versjonen under «Free of charge». Du finner både 32-bit og 64-bit versjon.

Velg språkversjon (du kan velge engelsk, appen støtter ikke norsk) og godta lisensavtalen. Under installasjonen kan du velge kilder, det vil si hvor appen henter signalene fra. Du kan blant annet sette en hake ved «Internet TV and Radio channels». Klikk på Next-knappen to ganger for å bekrefte valget.

På venstre siden i programvinduet får du opp en meny som har en lang liste over land. Det mangler en rekke land på denne listen. Vi finner en rekke radiostasjoner ved Norge. Vi finner en lang liste med andre land inkludert USA og Storbritannia (UK). Denne appen er blitt testet flere ganger og den har tidligere ikke virket som den skulle, men vi installerte den nyeste versjonen i dag og den virker selv om utvalget av interessante TV og radio-stasjoner ikke er det helt store.

For ordens skyld, mange av stasjonene i dette programmet krever registrering og mange er av en annen grunn lukket. Programmet har likevel en lang liste over TV-stasjoner som er tilgjengelige for visning.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.