TV-app for PC-en din

Det finnes en rekke apper og tjeneste som kan brukes til å se på TV-stasjoner via PC-en. ProgDVB er en av de bedre vi har sett.

Les også: Se TV på PC-en din

ProgDVB er en app som finnes i gratisversjon. Denne appen gir deg tilgang til mange TV-stasjoner.

Last ned og bruk

Du finner ProgDVB på progdvb.com Du velger versjonen under «Free of charge». Du finner både 32-bit og 64-bit versjon. Du bør velge 32-bit versjonen selv om du eventuelt har 64-bit Windows. Grunnen til dette er at vi prøvde nylig å installere 64-bit-versjonen på en 64-bit Windows og den fungerte ikke som den skulle. 32-bit-versjonen derimot fungerer som den skal.

Velg språkversjon (du kan velge engelsk, appen støtter ikke norsk) og godta lisensavtalen. Under installasjonen kan du velge kilder, det vil si hvor appen henter signalene fra. Du kan blant annet sette en hake ved «Internet TV and Radio channels». Klikk på Next-knappen to ganger for å bekrefte valget.

På venstre siden i programvinduet får du opp en meny som har en lang liste over land. Det mangler en rekke land på denne listen, blant annet mangler Norge, men du finner en lang liste med andre land inkludert USA og Storbritannia (UK).

For ordens skyld, mange av stasjonene i dette programmet krever registrering og mange er av en annen grunn lukket. Programmet har likevel en lang liste over TV-stasjoner som er tilgjengelige for visning.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.