Vi avslører skjulte kategorier i Netflix

Synes du oversikten over filmer på Netflix kunne vært bedre? Du har helt rett! Nettsiden til Netflix viser i utgangspunktet et svært begrenset utvalg av kategorier og dermed kan det være vanskeligere å finne filmer du er ute etter.

Les også: De beste Netflix-lenkene

På denne siden viser vi deg et triks som gjør at du får tilgang til alle kategoriene i Netflix. Mesteparten av kategoriene er nemlig «skjulte».

Avslør skjulte skatter
Det finnes et triks som gjør at du kan finne skjulte skatter på Netflix. Trikset går ut på at alle kategoriene i Netflix har en kode, for eksempel slik:

http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Du kan rett og slett endre nummeret på slutten av nettadressen, altså endre 6839 til et annet nummer. Kategoriene på Netflix har forskjellig nummer og antall kategorier er større enn du aner. Dette får du ikke vite på Netflix-nettsiden!

Oversikt over kodene

På nettsiden ogres-crypt.com finner du en lang liste med koder slik at du ikke trenger å gjette. Hvis du klikker du på «Extended list here»-lenken får du en kjempelang liste over de fleste kategoriene som finnes i Netflix.

Skjulte kategorier

Her er eksempler på kategorier som er tilgjengelige via kodene. Lenkene går direkte til Netflix så du må være innlogget for å få opp filmene:

Du finner den komplette listen på ogres-crypt.com. Denne listen er VELDIG lang!

Utvidelsen som åpner arkivet!

netflix_super_browse

Utvidelsen Netflix Super Browse gjør at får enklere tilgang til skjulte kategorier i Netflix.

Du får en egen meny i Netflix som gir deg mange flere kategorier enn det som er standard. Bildet her til høyre viser menyvalget i Firefox etter installasjon av utvidelsen.

Den er foreløpig tilgjengelig for følgende nettlesere:

Gir ikke tilgang til flere filmer

For ordens skyld, dette trikset gir ikke tilgang til flere filmer, men det avslører underkategorier som Netflix ikke viser, og dermed kan det være enklere å finne filmer du er ute etter.

Ønsker du å finne Netflix-filmer som er tilgjengelig i Norge kan du bruke søkeverktøyet uNoGS. Dette verktøyet gir deg også oversikt over hvor mange Netflix-filmer som er tilgjengelig i Norge. Du kan lese mer om dette verktøyet i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *