Last ned gratis underholdningssenter!

Kodi er et underholdningssenter som er et alternativ til Windows Media Center fra Microsoft, det vil si en av mange komponenter som tidligere er blitt fjernet fra Windows 10. Kodi er basert på åpen kildekode og er helt gratis.

Les også: Programvare-arkivet

Ny versjon med stor oppdatering

Nå er Kodi 18 klart for nedlasting og denne gangen dreier det seg om stor oppdatering. Kodi kan brukes til å streame mediainnhold både fra lokal lagring, fra lokalt nettverk og fra internett. Kodi tilbyr også tilleggsprogrammer som kan brukes til å utvide funksjonaliteten.

Kodi har menyvalgene Movies, TV shows, Music, Music videos, TV, Radio, Games, Add-ons, Pictures, Videos Favorites og Weather. Kodi har altså fått eget Games-vindu for spill, det støtter for spill-emulatorer og har også fått retroplayer som støtter tilleggsprogrammer for spill. Videre har Kodu fått støtte for RDS (Radio Data System (RDS) for radiokanaler, Blu-ray-disker, Python-programmeringsspråk og Bluetooth.

Du finner detaljene på kodi.tv.

Last ned Kodi

Du finner Kodi på kodi.tv – det er helt gratis – klikk på Windows-ikonet hvis du har Windows. For ordens skyld, Kodi støtter også Linux, Mac, Android og iOS.

Det er sannsynlig at Windows Defender reagerer på dette programmet, men dette er falsk alarm. Det er ganske vanlig at Windows Defender stopper programmer som ikke er utviklet av Microsoft.

Hvis du får opp et vindu med Windows beskytter PCen kan du bare klikke på Mer info-lenken i vinduet og klikke videre på Kjør likevel-knappen.

Kilder: kodi.tv, betanews.com, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *