Superenkel videokonferanse-app

Det finnes ganske mange alternativer når det gjelder tjenester for videokonferanser.

Les også: Apper for videokonferanse

Det er mange som foretrekker Jitsi fremfor Google, Zoom eller Skype.

Jitsi Meet

Jitsi er en tjeneste som er både gratis og brukervennlig og du trenger ikke å registrere deg, og den er basert på åpen kildekode. Dette er en JavaScript-basert og kryptert tjeneste som gjør det mulig å dele skrivebord og presentasjoner. Den kan brukes direkte i nettleseren.

Jitsi er tilgjengelig på flere plattformer:

Slik bruker du Jitsi

Du finner Jitsi på meet.jit.si. Skriv et unikt navn i vinduet og klikk på Start meeting. Denne tjenesten krever mikrofon og et kamera. Du må tillate disse enhetene i eget vindu som dukker opp. Skriv et unikt brukernavn i vinduet og klikk på Join meeting. Videokonferansen er i gang! Du kan sende nettadressen (URL) til personen(e) du ønsker å kommunisere med.

Vær oppmerksom på at dersom du ikke har valgt spesielt unikt navn på konferansen du har startet vil du sannsynligvis se flere vinduer når du starter – det er da flere som bruker det samme navnet – det er derfor lurt å bruke et unik navn på dette.

Det kan være lurt å passordbeskytte din konferanse – da blir det ikke mulig å forstyrre din linje – denne muligheten finner du via More actions (…), Security options og Add passord.

Klikk på Leave (den røde knappen) nederst for å avslutte linjen.

Kilde: wikipedia.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *