FirstOneTV viser TV fra 50 land

Det finnes mange apper og nettsider som gir deg en mulighet til å se TV på PC-en din. Problemet med mange av disse tjenestene er et begrenset utvalg av TV-stasjoner du kan se på.

Les også: Se TV på PC-en din

FirstOneTV

Firstonetv.live er annerledes. Dette er en Flash-basert, gratis og reklamefiansiert tjeneste som gir deg tilgang til et ganske stort utvalg av TV-stasjoner, også TV-stasjoner i utlandet.

Du klikker på WATCH TV NOW-menyen og velger land og TV-stasjon. Du må installere Flash og må eventuelt tillate å kjøre Flash, men dette er avhengig av hvilken nettleser du bruker. Du kan klikke på Skip ad-lenken når dette er aktuelt, for å se på den aktuelle TV-stasjonen.

Vær oppmerksom på at det kan hende at i enkelte land får du en melding som sier at du må oppdatere Adobe Flash – dette til tross for at du vet at du har den siste versjonen av Adobe Flash. Du kan da klikke på Se etter oppdateringer og installere Flash på nytt. Du må kanskje i tillegg restarte PC-en. Dette problemet varierer – vi prøvde tjenesten på en annen PC og da opplevde vi ingen problemer med Flash.

Utvalget av land er ikke stort på denne tjenesten, men totalt antall TV-stasjoner er ganske stort. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å se TV på PC-en. Tjenesten tilbyr TV-stasjoner fra 52 land, inkludert, Australia (28), Canada (8), Danmark (15), Finland (6), Island (5), Norge (12), Sverige (14), USA (94) og Storbritannia (102).

Fordeler ved registrering

Hvis du registrerer deg kan du blant annet lagre sine favoritt-kanaler og få tilgang til flere TV-stasjoner.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.