Her finner du dine favorittfilmer

Er du usikker på hvilken filmtjeneste du skal bruke eller hvor du finner de beste filmene? Her får du verktøyene som finner filmene.

Les også: Filmstrømmeguiden

Det finnes en rekke verktøy som enten forteller seg hvor en bestemt film vises eller som gjør det enklere å finne film på for eksempel Netflix.

Les også: Facebook-gruppe for filmentusiaster

Playpilot

Du kan bruke Playpilot til å søke og bla i ulike strømmetjenester. Du kan også lagre dine favoritter og følge dine venners favoritter. Hvis du klikker på enkelte filmer kan du se hvor den aktuelle filmen vises. Les mer i vår artikkel.

JustWatch

JustWatch er en spennende søkemotor som gjør det enklere for deg å finne gode filmer på blant annet Netflix, ViaPlay og Amazon Prime. Denne søkemotoren støtter også andre tjenester som streamer filmer og du kan bruke JustWatch til å finne ut hvor en bestemt film vises. Les mer i vår artikkel.

Netflix Global Search

Unofficial Netflix Online Global Search er en søketjeneste som kan brukes til å søke etter Netflix-innhold i alle land. Denne tjenesten tilbyr mange filtermuligheter som gjør det enklere å finne en film på Netflix. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *