Edge-oppdatering før skolestart

Microsofts nettleser, Edge, ble lansert i 2015 samtidig som Windows 10 ble lansert. Edge hadde en ganske treg start og var slett ikke populær i starten. Microsoft har i ettertid gjort såpass mange forbedringer i nettleseren at flere brukere liker den bedre og bedre.

Les også: Nettleser-test januar 2021

Microsoft har nå lansert en ny oppdatering for nettleseren Edge og denne gangen er det en relativ stor oppdatering med tanke på skolestart.

Nyhetene

Dette er noen av nyhetene i Edge 92

  • Endringer i sikkerhetsfunksjoner
    Edge har blant annet fått en ny funksjon som forteller deg om et passord du har valgt er sikkert nok. Videre vil Edge nå huske påloggingsinformasjon som kan brukes på mobile enheter.

  • Ny Outlook-utvidelse
    Denne utvidelsen gir deg rask tilgang til e-post, kalender, kontakter og oppgaver. Du finner utvidelsen på microsoft.com.

  • Samlinger
    Edge har en funksjon som gjør det mulig å lagre hva som helst og bruke dette på et senere tidspunkt, de kan være et bilde, tekst, en nettside eller en skjermdump. Du finner Samlinger-ikonet øverst til høyre i Edge-nettleseren.

Ytelse

Vi tester Edge og sammenligner med Chrome

EDGE

Jetstream: 34.449

Octane: 10385

MotionMark: 120.24

CHROME

Jetstream: 36.421

Octane: 11079

MotionMark: 107.38

Les også: Edge er verdens raskeste nettleser

Konklusjon

Tidligere hastighetstester av Edge viste at Microsoft har gjort mye riktig. Derfor er dagens test litt skuffende. Chrome er vinneren i to av tre tester. Når det er sagt byr Edge på funksjoner som gjor nettleseren svært attraktiv. Edge er absolutt en god nettleser og den er til og med innebygd i Windows.

Kilde: Microsoft

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *